header banner
Default

Volgens Bitcoinmagazine nl zijn de meest verwachte nieuwe crypto-aankondigingen voor het vierde kwartaal de volgende: welke crypto-valuta zal stijgen in de komende lijst?


Elke dag staan nieuwe tokens te trappelen om hun entree op de exchanges te maken. Sommige tokens verliezen al binnen een paar uur al hun waarde, anderen weten (snel) door te groeien naar bekendheid in de crypto wereld en een bijzonder winstgevende koersontwikkeling voor vroege investeerders.

Sommige bedrijven kiezen ervoor hun token meteen op de beurs te lanceren, anderen gaan voor een crypto presale fase waarin gebouwd kan worden aan een community, en in veel gevallen ook een ecosysteem met functioneel platform gerealiseerd kan worden. Tokens in de presale worden ook wel ICO crypto’s genoemd.

ICO is een afkorting voor Initial Coin Offering, waarbij de token dus al wordt aangeboden voordat deze op een exchange beschikbaar is. Investeren in de presale kan verstandig zijn, omdat crypto presale garant staat voor een goede (vaste) prijs, en je als early adopter vaak nog extra voordelen kan krijgten

In Q4 zullen de nodige veelbelovende nieuwe crypto’s hun exchange listing gaan meemaken. Welke tokens, die nu nog in de presale zitten, hebben de kans om op dat moment exponentieel te stijgen?

Wall Street Memes – Community Token met Grote Achterban

VIDEO: Top 3 Crypto Presales to Buy October 2023 - New 10X Potential Cryptocurrency?!
Jacob Crypto Bury

Het is natuurlijk altijd moeilijk om te voorspellen welke crypto gaat stijgen, maar analisten en investeerders denken dat de nieuwe crypto Wall Street Memes de potentie heeft om door het plafond te gaan. De enorme community die achter de token staat zou daarvoor kunnen zorgen.

$WSM heeft in een relatief korte tijd als presale crypto meer dan $25 miljoen opgehaald. Dit is een ongekend bedrag voor een ICO crypto. Investeerders zouden vooral de zogenaamde ‘meme coin degens’ zijn, alhoewel het bekend is dat ook de nodige leden van de Wall Street Bets community zich met deze token bemoeien.

Wall Street Bets, begonnen als een forum op Reddit, wist in 2021 voor ophef op de (digitale) beursvloer te zorgen door als groepering van verenigde kleine investeerders de GameStop en AMC rally’s mogelijk te maken.

Nu zijn zij dus terug, met een crypto project dat de potentie heeft om ver te komen. De $WSM token is namelijk speciaal gericht op de community: 50% van de tokens zal in de presale worden verkocht, 30% van de tokens zal worden uitgekeerd in de vorm van community rewards.

tokenomics wsm
De Tokenomics van de WSM

Er zijn dus geen tokens gereserveerd voor het projectteam of voor onderhandse deals met grote whales. Hierdoor bestaat er nauwelijks kans op een rug pull op het moment dat de token gelanceerd wordt.

De kans die wel bestaat, is dat de koers van de token geweldig zal gaan stijgen in de eerste dagen. Omdat de token meer dan $25 miljoen heeft samengebracht in de presale, zal zij haar debuut maken op Tier 1 exchanges. Dit zorgt ervoor dat vanaf dat moment ook grote partijen in zullen stappen.

Wie mee wil doen aan deze token voor de kleine investeerder kan zich dus het beste in de presale melden. Tokens zijn nog te koop tot 25 september, en zij kosten nu nog $0,337 per stuk. Haast je dus naar de presale om mee te doen met deze ICO crypto.

>>> Haast je naar de $WSM Presale <<<

Bitcoin BSC – Dubbel profiteren van BTC Bull Run

VIDEO: Top 3 Crypto to buy in November 2023 (HUGE Potential)
Faares Q

Een lijst van nieuwe crypto met de mogelijkheid om flinke winst op te leveren is niet compleet zonder de nieuwe Bitcoin BSC token. Dit alternatief voor Bitcoin, draaiend op de Binance Smart Chain, heeft de potentie om vroege investeerders dubbele winst te bezorgen.

Anders dan de originele Bitcoin heeft dit onafhankelijke crypto project namelijk stake-to-earn mogelijkheden. Door je tokens vast te zetten in een smart contracts krijg je extra tokens uitgekeerd. In totaal zal 69% van het totaal aantal tokens via staking worden vrijgegeven. Dit is een stuk milieuvriendelijker en meer toekomstgericht dan het minen van Bitcoin.

Toch zal de winst van investeren in BTCBSC niet alleen in het staken zitten. Ook krijg je als vroege investeerder de kans om te profiteren van flinke koersstijgingen.

De Bitcoin zit momenteel in een dipje, maar alle vooruitzichten zeggen dat deze token flink zal gaan stijgen. Zo is het volgens sommige experts slechts een kwestie van geduld tot een Spot Bitcoin ETF wordt goedgekeurd: mocht dit moment daar zijn, dan zal mogelijk een gigantische cash flow de Bitcoin binnenstromen. Ook de Bitcoin halving (voorzien in april 2024) zal waarschijnlijk voor een enorme koersstijging zorgen.

Als Bitcoin BSC investeerder profiteer je mee, want samen met Bitcoin zullen ook tokens die de tokenomics van de koning onder de crypto spiegelen profiteren. Sommige van deze tokens zouden weleens sneller kunnen stijgen dan de Bitcoin zelf. Het mooie: als staker profiteer je dubbel van deze bull run.

Wie mee wil doen met deze stake-to-earn Bitcoin kan zich melden in de presale. Deze ICO crypto is te koop voor $0,99 per token, zo lang de voorraad strekt. De snelheid van de presale doet vermoeden dat dit niet zo heel lang meer is. Een verstandig investeerder is er dus op tijd bij.

>>> Naar de BTC BSC <<<

Launchpad XYZ – een nieuwe thuishaven voor Web3

VIDEO: Mijn top 7 Beste Crypto investeringen voor 2024 | Welke Crypto's kunnen gaan stijgen?
Elroy Ryon - Crypto & Investeren

Tijdens het aanbieden van ICO crypto LPX is het team achter de token druk bezig met de ontwikkeling van het Launchpad XYZ platform. Dit platform moet de slimme thuishaven worden voor alles wat met Web3 te maken heeft, en hiermee een geliefde voorziening worden voor miljoenen investeerders.

Launchpad XYZ zal op haar website nieuws aanbieden, maar ook updates geven over nieuwe crypto, ICO crypto, crypto presale updates, play-to-earn games en Decentralised Applications. Omdat het platform gebruik maakt van de kracht van AI, zal alle informatie die jij als investeerder te zien krijgt op maat gemaakt zijn.

Word een winnaar met Launchpad

Interessant is ook de Launchpad Quotient, een AI programma dat aan de hand van honderden datapunten ranglijsten samenstelt van de tokens waar jij het beste in kunt investeren.

Voor nieuwelingen op de blockchain heeft Launchpad XYZ een eigen educatief programma, dat nu in ontwikkeling is. Het leert gebruikers alles over de mogelijkheden van Blockchain technologie, maar behandelt ook onderwerpen als ‘hoe word ik een betere trader?’ Mede met dit programma wil Launchpad een brug vormen tussen Web2 en Web3.

Hiermee kan de token een miljoenenpubliek trekken. De LPX token, waarmee je onder meer kunt handelen op de eigen exchange van Launchpad, zal meegroeien met het gebruik van de token.

Mocht het team van Launchpad werkelijk slagen in haar opzet, dan zal de LPX token niet lang op $0,0454 blijven staan. Investeer je nu in de presale, dan krijg je bovendien een mooie tokenbonus van 17% bovenop je aankoopt. Dat is in ieder geval al de eerste winst!

>>> Bezoek Launchpad XYZ <<<

yPredict – Weet welke crypto gaat stijgen

VIDEO: Top 5 Crypto Presales to Buy Now - New 10X Potential Crypto Coins!
Jacob Crypto Bury

‘Welke crypto gaat stijgen?’ is een vraag die iedereen die over crypto schrijft meerdere malen per week gesteld krijgt. Het eerlijke antwoord is dat het inschatten welke crypto het goed gaat doen een ingewikkeld proces is, waar veel grote bedrijven tientallen (zo niet honderden) medewerkers voor in dienst hebben.

Het yPredict platform, met de bijbehorende YPRED token, denkt dat koersvoorspellingen doen gemakkelijker moet kunnen. Zij zijn bezig met het ontwikkelen van een AI-systeem dat aan de hand van duizenden verschillende datapunten zelfstandig grafieken kan lezen.

Hierdoor moet AI in staat zijn te vertellen of een token logisch gezien zal gaan stijgen of dalen. Het mooie: de voorspellingen van yPredict zullen gratis beschikbaar zijn voor iedereen, in een poging om de beursvloer te democratiseren.

Wie echter meer informatie wil, of bijvoorbeeld wil beschikken over AI signals of sentiment analyses, doet er goed aan de YPRED token aan te schaffen. Met deze token krijg je toegang tot veel verschillende extra opties en mogelijkheden.

????The $YPRED token runs on pure brain power! Backed by https://t.co/LxaqdeZZqV’s ground-breaking artificial intelligence models for generating accurate crypto forecasts. ⚡ #YPRED #HODL #CryptoGems #CryptoTrading #yPredict pic.twitter.com/CXuLnlNk8D

— yPredict.ai (@yPredict_ai) September 8, 2023

yPredict richt zich niet alleen op de professionele investeerder, maar ook op de kleine belegger die een extra appeltje voor de dorst wil verdienen. Voor beide typen gebruikers is het platform inzichtelijk, begrijpelijk en functioneel.

De ICO crypto YPRED is nu in de presale te koop voor $0,10. Over niet al te lange tijd zal deze prijs stijgen, en de exchange listing zal plaatshebben met een tokenprijs van $0,12. De YPRED heeft de potentie om, zeker met het bekend worden van yPredict, flink te stijgen. Flink inkopen kan daarom lonend zijn: maak je geen zorgen, want door de betrouwbare voorspellingen van AI te volgen verdien je dat vanzelf weer terug. Dat is althans de verwachting.

>>> Naar de yPredict Presale <<<

Tamadoge – Play-to-Earn crypto game

VIDEO: 3 CRYPTOCURRENCY ALTCOINS DIE JOU MILJONAIR KUNNEN MAKEN IN 2024
Corné Marchand

Tamadoge is geen ICO crypto meer, maar wel het vermelden waard vanwege de vele opties en mogelijkheden die deze play-to-earn crypto game te bieden heeft.

In TAMA kun je als speler je eigen NFT huidsier kopen, in de vorm van een Shiba Inu. Allerlei verschillende leuke spellen zijn te spelen en op de apps valt veel te ontdekken. De game is onder andere op Android telefoons te spelen.

Are you ready?

The news we’ve all been waiting for is here you can now play Tamadoge Arcade on Android ????

Click here to download and play now ???? https://t.co/3PXpfUAM0J

Climb the leaderboards, beat those high scores and earn $TAMA on the move.#PlayToEarn #memecoinpic.twitter.com/SmocOEuWah

— TAMADOGE (@Tamadogecoin) June 7, 2023

Het gebruik van Blockchain technologie zorgt ervoor dat de game echt een brug slaat tussen het meer traditionele gamen en gamen op Web3.

Dankzij de transparantie, decentralisatie en de veiligheid zorgt Tamadoge ervoor dat spelers zeggenschap houden over hun items.

Als Tamadoge speler kun je de beloningen die je haalt met dank aan je (uiteraard) uitmuntende skills bewaren en gebruiken in de game, maar je kunt er ook voor kiezen deze te verkopen. Het geld dat je binnenhaalt kun je cashen in euro’s.

Het aanschaffen van Tamadoge is eenvoudig, het spel downloaden uit de Playstore en zelf beginnen met spelen is nog veel simpeler. Download dit verassend leuke spel en wie weet verdien jij als gamer goed bij.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: Cheryl Rodriguez

Last Updated: 1703006762

Views: 673

Rating: 3.8 / 5 (42 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryl Rodriguez

Birthday: 1938-08-25

Address: 76033 Steven Locks, Lake Juanview, GA 82358

Phone: +4002102468743260

Job: Article Writer

Hobby: Orienteering, Web Development, Rock Climbing, Woodworking, Puzzle Solving, Bowling, Tea Brewing

Introduction: My name is Cheryl Rodriguez, I am a fearless, unswerving, brilliant, Gifted, receptive, artistic, dazzling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.